klik om te vergroten  
  klik om te vergroten  
  klik om te vergroten  
  klik om te vergroten  
 

Multifunctionele bedrijfs-/kantoorruimten en showrooms (vanaf ca. 80 m2) geschikt voor industriële, commerciële, administratieve of creatieve activiteiten.

  • representatieve uitstraling
  • oogwaardige afwerking
  • gelegen aan hoofdverbindingsweg, zeer goed bereikbaar via A9 en A200
  • terrein afsluitbaar en camera-bewaakt

Waarderpark Waarderweg 31, Haarlem (Waarderpolder) Aan de Waarderweg, een van de belangrijkste verbindingswegen van bedrijventerrein Waarderpolder te Haarlem worden zeer hoogwaardige multifunctionele bedrijfsruimten en kantoren gerealiseerd. Ruimte, uitstraling en opleveringsniveau maken Waarderpark tot een kwaliteitslokatie. Entrees, trappenhuizen en liften zijn stijlvol ontworpen en zijn zeer hoogwaardig uitgevoerd. Op het afsluitbare terrein zijn eigen parkeerplaatsen en het gehele complex is camera-bewaakt.

Prima zichtlokatie
Het voorgebouw, direct aan de Waarderweg gelegen, omvat ca. 600 m2 hoogwaardige showroom c.q. kantoorruimte verdeeld, over begane grond en eerste verdieping.

Ligging
De ligging is zeer gunstig in het bedrijventerrein Waarderpolder. Het complex ligt direct aan de Waarderweg, die in de toekomst wordt doorgetrokken naar de nieuw te bouwen Schoteroogbrug met aansluiting -via de Vondelweg- naar de A208.

Multifunctionele bedrijfsunits
Het hoofdgebouw omvat op de begane grond 12 zelfstandige bedrijfsunits -vanaf ca. 80m2- voorzien van gescheiden entrees en expeditie overheaddeuren. De ruimtes zijn multifunctioneel in te richten en zijn geschikt voor een combinatie van bedrijf, kantoor en showroomruimte, passend binnen de bestemming. De bedrijfsunits worden aangeboden compleet met kantoren op de eerste verdieping.

Creatieve kantoorruimtes
Op de tweede verdieping bevinden zich 12 representatieve kantoorruimtes van elk ca. 85 m2.. Uitzonderlijk van deze ruimtes is de plafondhoogte van 3,2 mtr. In het midden van het verhoogde lichtdak is de plafondhoogte zelfs 4,5 mtr.

Schakelbaar
De diverse bedrijfs- en kantoorunits zijn aan elkaar te schakelen. Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Oplevering
De oplevering is gepland in de 2e helft van 2006. De units kunnen zowel casco als geheel naar wens afgebouwd worden opgeleverd